A bejelentkezéshez és az oldal helyes működéséhez engedélyezd a JavaScript-et a böngésződben.
Belépés Facebookkal
→ Elfelejtettem a jelszavam
→ Regisztráció
[ Ablak bezárása ]
egészség-diéta
Főoldal
Kategóriák
desszertek tízóraik uzsonnák
ebéd
Hirdetések
Magamról
reggelik
Vacsora
történetem
új sikerélmény 2015 szeptember 1
Navigálás ...
Spenót- citromos tőkehallal és durumtésztával
Tunci
2015. augusztus 28., péntek 07:53
0 Hozzászólás
ebéd
Hozzávalók:
fél kiló spenót
1ek oliva olaj
2 cikk fokhagyma
200ml magtej
Só, bors
Elkészítés:
A spenótot felöntjük a tejjel és az oliva olajjal(ha kell még tehetünk rá vizet.
Sózzuk borsozzuk
Forrás után még 5 percig főzzük.
Ha nagyon folyós kicsit botmixerrel keverjük át.
11
megtekintés
Megosztás
Megosztás a facebookon
Ajánló
Paradicsomos borsós-kukoricás csirkemell
2016. május 07. 08:20
0
komment
Lilakáposzta főzelék currys borsós-kukoricás csirkemellel
2016. május 19. 18:23
0
komment
Brokkolis pulyka curry- mogyorós basmati rizzsel
2016. november 26. 20:16
0
komment
Bulgur zöldségekkel és szezámmaggal
2016. augusztus 05. 13:24
0
komment
Spenótos fornetti
2017. február 06. 12:48
0
komment
Tündi féle rakottas
2015. november 21. 17:15
0
komment
Kommentek
Én
egészség-diéta
Feliratkozás
3
Fogyókúra:Táplálkozási tanácsadás, segítségek, receptek
Kategóriák
desszertek tízóraik uzsonnák
ebéd
Hirdetések
Magamról
reggelik
Vacsora
Archívum
2017 június
(1)
2017 május
(2)
2017 március
(1)
2017 február
(1)
2017 január
(1)
2016 december
(2)
2016 november
(6)
2016 október
(2)
2016 szeptember
(7)
2016 augusztus
(6)
2016 július
(8)
2016 június
(7)
2016 május
(12)
2016 április
(2)
2016 március
(1)
2016 február
(1)
2016 január
(4)
2015 december
(2)
2015 november
(8)
2015 október
(7)
2015 szeptember
(3)
2015 augusztus
(6)