A bejelentkezéshez és az oldal helyes működéséhez engedélyezd a JavaScript-et a böngésződben.
Belépés Facebookkal
→ Elfelejtettem a jelszavam
→ Regisztráció
[ Ablak bezárása ]
egészség-diéta
Főoldal
Kategóriák
desszertek tízóraik uzsonnák
ebéd
Hirdetések
Magamról
reggelik
Vacsora
történetem
új sikerélmény 2015 szeptember 1
Navigálás ...
Tejfölös csirke kicsit másképp
Tunci
2016. május 25., szerda 14:20
0 Hozzászólás
ebéd
Hozzávalók
2 adag
2db csirkecomb
2dl mogyorós/mandulás zabtej
1ek 20% tejföl
1,5tk só
20g zabpehely ledarálva/zabpehelyliszt
Elkészítés:
A csirkecombokat pörkölt alapba elkészítjük.
A zabtejet elkeverjük a zabpehellyel és a sóval, majd felforraljuk.
Beletesszük a husikat(a pörkölt olajos levét lehetőleg ne, csak amennyi a husin van)
Majd összefőzzük az egészet.
Ha forr, beletesszük a tejfölt, elkeverjük és kész is.
Bármivel tálalható, én currys- sült csicseriborsóval, bulgurral és fejes salátával ettem.
73
megtekintés
Megosztás
Megosztás a facebookon
Ajánló
Paradicsomos bulgur
2016. július 07. 13:40
0
komment
Spenótos fornetti
2017. február 06. 12:48
0
komment
Tortilla lap
2015. augusztus 30. 11:44
0
komment
Brokkolis tejszínes spagetti
2016. május 07. 08:44
0
komment
Gyros
2015. augusztus 28. 07:27
0
komment
Brokkolis pulyka curry- mogyorós basmati rizzsel
2016. november 26. 20:16
0
komment
Kommentek
Én
egészség-diéta
Feliratkozás
3
Fogyókúra:Táplálkozási tanácsadás, segítségek, receptek
Kategóriák
desszertek tízóraik uzsonnák
ebéd
Hirdetések
Magamról
reggelik
Vacsora
Archívum
2017 június
(1)
2017 május
(2)
2017 március
(1)
2017 február
(1)
2017 január
(1)
2016 december
(2)
2016 november
(6)
2016 október
(2)
2016 szeptember
(7)
2016 augusztus
(6)
2016 július
(8)
2016 június
(7)
2016 május
(12)
2016 április
(2)
2016 március
(1)
2016 február
(1)
2016 január
(4)
2015 december
(2)
2015 november
(8)
2015 október
(7)
2015 szeptember
(3)
2015 augusztus
(6)