Gumicukor egészségesen

Bevonó: minimum 70%-os étcsokoládé gőz fölött megolvasztva. Ha a hűtőbe megdermedt szigorúan csak csurgassuk rá a csokit, mert megolvad!

Hozzávalók

  • 300ml gyümölcslé
  • 1+negyed csomag étkezési zselatin
  • Szilikonos bon-bon forma

 

 

Linzer-Ischler

Hozzávalók

  • 200g graham liszt
  • 200g teljes kiőrlésű tönköly liszt
  • 40g kókuszzsír olvasztva/vaj
  • 2ek Dia-wellness 1:4
  • 2db tojásfehérje
  • 1db citrom héja
  • 1kk vanília aroma
  • Késhegynyi szódabikarbóna
  • Az összeállításhoz tejszín 10%

Elkészítés

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk ,majd felezzük el. 
  2. A tészta felébe helyezzünk ízlés szerint kakaót.
  3. Nyújtsuk ki és szaggassunk tetszőleges formákat
  4. Süssük előmelegített sütőben körülbelül 10 percig
  5. Kenjük meg lekvárral a sima tésztát a csokisat pedig forgassuk gőz fölött megolvasztott étcsokoládéba(minimum 70%)
  6. Pár órára tegyük hűtőbe ,hogy megdermedjen