A bejelentkezéshez és az oldal helyes működéséhez engedélyezd a JavaScript-et a böngésződben.
Belépés Facebookkal
→ Elfelejtettem a jelszavam
→ Regisztráció
[ Ablak bezárása ]
egészség-diéta
Főoldal
Kategóriák
desszertek tízóraik uzsonnák
ebéd
Hirdetések
Magamról
reggelik
Vacsora
történetem
új sikerélmény 2015 szeptember 1
Navigálás ...
Borsós-Kukoricás Basmati rizs oliva bogyóval
Tunci
2017. március 31., péntek 18:54
0 Hozzászólás
ebéd
Hozzávalók
(4 adag-1 adag/40g ch)
400g zöldborsó
308g csemegekukorica
52g basmati rizs
80g rio mare tonhal
Oliva bogyó
3dl 12% tejföl
2db tojás
Őrölt pirospaprika, bors, só, bazsalikom
Sajt a tetejére
Elkészítés:
Főzzük meg sós vízben a mirelit borsót és kukoricát
Ha felforrt a víz, öntsük hozzá a rizst
Ha kész, szűrjük le
Kenjünk ki vajjal egy tepsit, majd öntsük bele a zöldségeket
Keverjük hozzá a félbevágott oliva bogyókat
Egyengessük el, majd szórjuk meg a tonhallal
Öntsük le a tojásos tejföllel, amit beízesítettünk: kis sóval, borssal és piros paprikával
Tegyük a tetejére a sajtot, majd szórjuk meg még egy kicsi piros paprikával és bazsalikommal
Süssük addig, amíg a sajt megpirul a tetején
139
megtekintés
Megosztás
Megosztás a facebookon
egészség-diéta
Feliratkozás
3
Fogyókúra:Táplálkozási tanácsadás, segítségek, receptek
Kategóriák
desszertek tízóraik uzsonnák
ebéd
Hirdetések
Magamról
reggelik
Vacsora
Archívum
2017 június
(1)
2017 május
(2)
2017 március
(1)
2017 február
(1)
2017 január
(1)
2016 december
(2)
2016 november
(6)
2016 október
(2)
2016 szeptember
(7)
2016 augusztus
(6)
2016 július
(8)
2016 június
(7)
2016 május
(12)
2016 április
(2)
2016 március
(1)
2016 február
(1)
2016 január
(4)
2015 december
(2)
2015 november
(8)
2015 október
(7)
2015 szeptember
(3)
2015 augusztus
(6)