Borsós-Kukoricás Basmati rizs oliva bogyóval

Hozzávalók

(4 adag-1 adag/40g ch)
  • 400g zöldborsó
  • 308g csemegekukorica
  • 52g basmati rizs
  • 80g rio mare tonhal
  • Oliva bogyó
  • 3dl 12% tejföl
  • 2db tojás
  • Őrölt pirospaprika, bors, só, bazsalikom
  • Sajt a tetejére

Elkészítés:

  1. Főzzük meg sós vízben a mirelit borsót és kukoricát
  2. Ha felforrt a víz, öntsük hozzá a rizst
  3. Ha kész, szűrjük le
  4. Kenjünk ki vajjal egy tepsit, majd öntsük bele a zöldségeket
  5. Keverjük hozzá a félbevágott oliva bogyókat
  6. Egyengessük el, majd szórjuk meg a tonhallal
  7. Öntsük le a tojásos tejföllel, amit beízesítettünk: kis sóval, borssal és piros paprikával
  8. Tegyük a tetejére a sajtot, majd szórjuk meg még egy kicsi piros paprikával és bazsalikommal
  9. Süssük addig, amíg a sajt megpirul a tetején

 

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én