A bejelentkezéshez és az oldal helyes működéséhez engedélyezd a JavaScript-et a böngésződben.
Belépés Facebookkal
→ Elfelejtettem a jelszavam
→ Regisztráció
[ Ablak bezárása ]
egészség-diéta
Főoldal
Kategóriák
desszertek tízóraik uzsonnák
ebéd
Hirdetések
Magamról
reggelik
Vacsora
történetem
új sikerélmény 2015 szeptember 1
Navigálás ...
Sóska- hagymás virslis pörkölttel és teljes kiőrlésű tésztával
Tunci
2015. augusztus 29., szombat 14:44
0 Hozzászólás
ebéd
Hozzávalók:
500g sóska
1ek tejföl 20%
2ek dia-wellness
7-800ml szezámmag tej
Csipet só
3ek zabkorpa
Elkészítés:
A sóskát tegyük fel főni a tejbe és a vízbe a sóval.
Ha már kellőképp összeesett vegyük le a tűzről, szűrjük le és vágjuk apróra (nem muszáj). Tegyük vissza a gázra.
Keverjük el a tejbe a korpát és öntsük fel vele a sóskát
Forraljuk fel, főzzük még 2-3 percig és kész is.
2
megtekintés
Megosztás
Megosztás a facebookon
Ajánló
Csicseriborsós spagetti zöldséges szósszal
2016. június 05. 12:13
0
komment
Paradicsomos csicsóka, basmati rizzsel
2016. november 18. 13:53
0
komment
Répafőzelék
2015. augusztus 27. 20:40
0
komment
Pikáns sajtos tészta
2016. június 29. 11:12
0
komment
Rakott karfiol darált csirkemellel
2015. szeptember 03. 14:02
0
komment
Brokkolis tejszínes spagetti
2016. május 07. 08:44
0
komment
Kommentek
Én
egészség-diéta
Feliratkozás
3
Fogyókúra:Táplálkozási tanácsadás, segítségek, receptek
Kategóriák
desszertek tízóraik uzsonnák
ebéd
Hirdetések
Magamról
reggelik
Vacsora
Archívum
2017 június
(1)
2017 május
(2)
2017 március
(1)
2017 február
(1)
2017 január
(1)
2016 december
(2)
2016 november
(6)
2016 október
(2)
2016 szeptember
(7)
2016 augusztus
(6)
2016 július
(8)
2016 június
(7)
2016 május
(12)
2016 április
(2)
2016 március
(1)
2016 február
(1)
2016 január
(4)
2015 december
(2)
2015 november
(8)
2015 október
(7)
2015 szeptember
(3)
2015 augusztus
(6)