Bulgur zöldségekkel és szezámmaggal

A répa roppanós állagot kell kapjon :)

Hozzávalók

50g ch
  • 144g sárgarépa
  • 200g(összesen)paradicsom és cukkini
  • 60g lila hagyma
  • 43g bulgur
  • 10g szezámmag
  • Kakukkfű és rozmaring
  • Chili, só és bors
  • 1ek citromlé
  • 1tk steviás ketchup

Elkészítés:

  1. Vágjuk fel tetszés szerint a cukkinit, répát és paradicsomot
  2. A hagymát vágjuk fel apróra és pirítsuk meg 1ek vajon/kókuszolajon
  3. Ha megpirult tegyük hozzá a zöldségeket és öntsük fel kb fél deci vízzel
  4. Fűszerezzük.
  5. Főzzük meg külön a bulgurt, majd szűrjük le.
  6. Ha a zöldségeken már csak egy minimális víz van, öntsük hozzá a bulgurt és nyomjuk rá a ketchupot és adjuk hozzá a szezámmagot.
  7. Főzzük jól össze és tálaljuk bármilyen húsfélével vagy anélkül! 

 

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én