Édes-Csípős zöldséges bulgur saláta

Hozzávalók

1 adag 50g ch
  • 200g patiszon
  • 200g pritamin paprika
  • 34g bulgur
  • 1tk csípős piros arany
  • cayenne bors
  • só ízlés szerint
  • 70g paradicsompüré
  • 1ek 12% tejföl
  • petrezselyem ízlés szerint
  • 1ek zabkorpa
  • 1-2dl víz

Elkészítés:

  1. Vágjuk apró kockákra a paprikát és a patisszont.
  2. 1ek vajon pirítsuk meg és szórjuk rá a borsot.
  3. Adjuk hozzá a kis konzerv paradicsompürét, az 1ek 12% tejfölt, a bulgurt, petrezselymet és az 1-2dl vizet.
  4. Várjuk meg amíg félig elpárolog, majd adjuk hozzá a zabkorpát és sózzuk ízlés szerint!
  5. Főzzük addig amíg besűrűsödik!

Ajánló
Kommentek
  1. Én