Ilyen esős, borongós napon a színes ebéd dukál ;)
Hozzávalók
50g ch
- 45g Kuszkusz
- 86g Pritaminpaprika
- 125g Vöröshagyma
- 200g uborka(2dbmini)és 4db koktél paradicsom
- 1ek kókuszolaj
- Fél ek almaecet
- 1tk pirospaprika
- Fél tk bors
- 1ek 12% tejföl
- Só ízlés szerint
Elkészítés:
- Tegyük fel a kuszkuszt sós vízben főni
- Vágjuk apróra a zöldségeket
- A kókuszolajat olvasszuk fel egy serpenyőbe, majd helyezzük rá a zöldségeket.
- Fűszerezzük!
- Amikor már kezdenek fonnyadni öntsük hozzájuk a leszűrt kuszkuszt és a tejfölt.
- Főzzük még egy 5-10 percig, hogy az ízek jól összeérjenek.
Megosztás a facebookon