Azért nem írtam a rizshez mennyiséget, mert azt a karfiol ch-hoz kell igazítani
Hozzávalók
- 1 fej karfiol (kisebb vagy egy fél)
- 1db csirkemell darálva
- 1 fej hagyma
- kókuszolaj
- 2dl tejföl
- 1db tojás
- Só, bors, pirospaprika
- Basmati rizs
- Sajt
Elkészítés:
- A karfiolt rózsáira szedjük és sós vízben puhára főzzük.
- Amikor kész, kicsi darabokra vágjuk
- A hagymát kókuszolajon pirítsuk meg, 1 perc után adjuk hozzá a husit ,amit fehéredésig pirítsunk.
- Fűszerezzük és öntsük fel vízzel és ebben főzzük ki a rizst
- Ha kész rétegezzük a karfiolt és a húst úgy ,hogy a karfiol legyen alul,majd hús és karfiol.
- A tojást keverjük össze a tejföllel, tegyük a tetejére a sajttal együtt
- Süssük addig ,amíg a sajt megpirul.
Megosztás a facebookon