A bejelentkezéshez és az oldal helyes működéséhez engedélyezd a JavaScript-et a böngésződben.
Belépés Facebookkal
→ Elfelejtettem a jelszavam
→ Regisztráció
[ Ablak bezárása ]
egészség-diéta
Főoldal
Kategóriák
desszertek tízóraik uzsonnák
ebéd
Hirdetések
Magamról
reggelik
Vacsora
történetem
új sikerélmény 2015 szeptember 1
Navigálás ...
Édes savanyú mártás
Tunci
2016. szeptember 14., szerda 16:29
0 Hozzászólás
ebéd
Hozzávalók
19 g ch
200g pritamin paprika(sárga és zöld), 12g ch
88g Sárgarépa (7g ch)
1ek ecet
1 tk almaecet
10g lötyi édesítő
Só, cayenne bors, toscan fűszer
140g cm paradicsom püré (akár házi!)
Elkészítés:
A paprikákat vágjuk kis kockákra a répát pedig vágjuk fel vékony karikákra
Pirítsuk meg (1-3 perc) 1ek vajon(Flora), majd öntsük fel kb 0,5-1dl vízzel
Tegyük a vízbe a borsot
Ha enyhén roppanós lesz a répa és lefőtt a nagyja a víznek öntsük rá a paradicsom pürét és fűszerezzük.
Főzzük össze és tálaljuk 31g ch-nak megfelelő tk/durum tésztával vagy basmati rizzsel.
71
megtekintés
Megosztás
Megosztás a facebookon
Ajánló
Karfiolos-túrós pogi
2015. október 04. 14:32
0
komment
Sült cékla és spárga
2016. május 21. 18:02
0
komment
Rakott spenótos csicseriborsó
2016. december 01. 20:37
0
komment
Rakott karfiol darált csirkemellel
2015. szeptember 03. 14:02
0
komment
Paradicsomos bulgur
2016. július 07. 13:40
0
komment
Csicseriborsós spagetti zöldséges szósszal
2016. június 05. 12:13
0
komment
Kommentek
Én
egészség-diéta
Feliratkozás
3
Fogyókúra:Táplálkozási tanácsadás, segítségek, receptek
Kategóriák
desszertek tízóraik uzsonnák
ebéd
Hirdetések
Magamról
reggelik
Vacsora
Archívum
2017 június
(1)
2017 május
(2)
2017 március
(1)
2017 február
(1)
2017 január
(1)
2016 december
(2)
2016 november
(6)
2016 október
(2)
2016 szeptember
(7)
2016 augusztus
(6)
2016 július
(8)
2016 június
(7)
2016 május
(12)
2016 április
(2)
2016 március
(1)
2016 február
(1)
2016 január
(4)
2015 december
(2)
2015 november
(8)
2015 október
(7)
2015 szeptember
(3)
2015 augusztus
(6)