Édes savanyú mártás

Hozzávalók

19 g ch
  • 200g pritamin paprika(sárga és zöld), 12g ch
  • 88g Sárgarépa (7g ch)
  • 1ek ecet 
  • 1 tk almaecet
  • 10g lötyi édesítő
  • Só, cayenne bors, toscan fűszer
  • 140g cm paradicsom püré (akár házi!)

Elkészítés:

  1. A paprikákat vágjuk kis kockákra a répát pedig vágjuk fel vékony karikákra
  2. Pirítsuk meg (1-3 perc) 1ek vajon(Flora), majd öntsük fel kb 0,5-1dl vízzel
  3. Tegyük a vízbe a borsot
  4. Ha enyhén roppanós lesz a répa és lefőtt a nagyja a víznek öntsük rá a paradicsom pürét és fűszerezzük.
  5. Főzzük össze és tálaljuk 31g ch-nak megfelelő tk/durum tésztával vagy basmati rizzsel.

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én