Én kuszkusszal tálaltam :)
Hozzávalók
100g/ 5g ch
- 662g sárgarépa
- 135g vöröshagyma
- 1 cikk fokhagyma(4g)
- 42g graham liszt
- 2ek Dia-wellness 1:4
- 1,5 ek 12% tejföl
- 1l diótej
- Só
Elkészítés:
- A répákat meghámozzuk és nagy lyukú reszelőn lereszeljük.
- Fazékba tesszük az apróra vágott hagymával és fokhagymával, majd felöntjük annyi vízzel ,hogy épp hogy ellepje.
- Elkeverjük a lisztet a tejben.
- Puhára főzzük a répát, majd leszűrjük és felöntjük a tejjel/tejszín+vízzel.
- Kiveszünk belőle 5ek-nyi répát és botmixerrel pépesítjük(ha nem szeretnénk akkor rakjunk még hozzá lisztet)
- Belekeverjük a tejfölt, majd tálaljuk.
Megosztás a facebookon