Vegán bolognai hagymás csirkemájjal

Hozzávalók

  • 500 ml paradicsompüré (80g ch)
  • 200-250 ml víz
  • 1dl kis szemű zab (64g ch)
  • 1db(300g) nagyobb sárgarépa
  • 1db(110g) vöröshagyma(9g ch)+ 1ek oliva olaj
  • Zellerszár, oregánó ízlés szerint

Elkészítés:

  1. A hagymát vágjuk apróra és dinszteljük meg minimálisan az olajon
  2. Öntsük hozzá a felkockázott répát a paradicsompürét és a vizet.
  3. Fűszerezzük, majd addig főzzük amíg megpuhul benne a répa.
  4. A végén adjuk hozzá a zabot és forraljuk össze vele.
  5. 1 adag: 200g 35g ch

Köret:

  • 250g sült csirkemáj (fűszerek: fehérbors, majoranna)
  • 110g vöröshagyma
  • 200g karfiol
  • 100g zöldborsó
  • 1 adag: 250g/ 15g ch

Ajánló
Kommentek
  1. Én