A bejelentkezéshez és az oldal helyes működéséhez engedélyezd a JavaScript-et a böngésződben.
Belépés Facebookkal
→ Elfelejtettem a jelszavam
→ Regisztráció
[ Ablak bezárása ]
egészség-diéta
Főoldal
Kategóriák
desszertek tízóraik uzsonnák
ebéd
Hirdetések
Magamról
reggelik
Vacsora
történetem
új sikerélmény 2015 szeptember 1
Navigálás ...
Tejfölös csirke kicsit másképp
Tunci
2016. május 25., szerda 14:20
0 Hozzászólás
ebéd
Hozzávalók
2 adag
2db csirkecomb
2dl mogyorós/mandulás zabtej
1ek 20% tejföl
1,5tk só
20g zabpehely ledarálva/zabpehelyliszt
Elkészítés:
A csirkecombokat pörkölt alapba elkészítjük.
A zabtejet elkeverjük a zabpehellyel és a sóval, majd felforraljuk.
Beletesszük a husikat(a pörkölt olajos levét lehetőleg ne, csak amennyi a husin van)
Majd összefőzzük az egészet.
Ha forr, beletesszük a tejfölt, elkeverjük és kész is.
Bármivel tálalható, én currys- sült csicseriborsóval, bulgurral és fejes salátával ettem.
73
megtekintés
Megosztás
Megosztás a facebookon
Ajánló
Cukkini tócsni paprikás virslis bulgurral
2016. augusztus 02. 12:14
0
komment
Vegán bolognai hagymás csirkemájjal
2016. január 25. 13:45
0
komment
Sóska- hagymás virslis pörkölttel és teljes kiőrlésű tésztával
2015. augusztus 29. 14:44
0
komment
,,Rakott'' édesburgonya
2016. szeptember 16. 12:03
0
komment
Kürtős kalács
2016. július 14. 12:42
0
komment
Répás rizskoch
2016. szeptember 10. 15:42
0
komment
Kommentek
Én
egészség-diéta
Feliratkozás
3
Fogyókúra:Táplálkozási tanácsadás, segítségek, receptek
Kategóriák
desszertek tízóraik uzsonnák
ebéd
Hirdetések
Magamról
reggelik
Vacsora
Archívum
2017 június
(1)
2017 május
(2)
2017 március
(1)
2017 február
(1)
2017 január
(1)
2016 december
(2)
2016 november
(6)
2016 október
(2)
2016 szeptember
(7)
2016 augusztus
(6)
2016 július
(8)
2016 június
(7)
2016 május
(12)
2016 április
(2)
2016 március
(1)
2016 február
(1)
2016 január
(4)
2015 december
(2)
2015 november
(8)
2015 október
(7)
2015 szeptember
(3)
2015 augusztus
(6)