Babos répás gulyás

Hozzávalók

4 adag: 1 adag- 465g/ 40g ch

  • 83g hagyma
  • 250g cukormentes konzerv vörös bab
  • 97g fehérrépa
  • 164g sárgarépa
  • 200ml natúr yoghurt
  • 128g kuszkusz
  • 1ek Flora margarin
  • 4db baromfi virsli
  • 400g csiperkegomba
  • pirospaprika, bors, só, chili

Elkészítés

  1. Tegyük oda az apróra vágott hagymát a vajjal és dinszteljük meg.
  2. Vágjuk apróra a répákat és a gombát.
  3. Tegyük rá a zöldségeket a hagymára, majd öntsük fel annyi vízzel, hogy még ne lepje el a zöldségeket, mivel a gomba is ereszt, majd még vizet.
  4. Ha félig kipuhultak a zöldségek tegyük hozzá a kuszkuszt, öntsük még fel vízzel és fűszerezzük
  5. Miután a kuszkusz megszívta magát, (ha túl sűrű, öntsünk még hozzá egy kis vizet) rakjuk hozzá a yoghurtot és a babot.
  6. Főzzük még 1-2 percig és kész is.

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én