Hozzávalók
4 adag: 1 adag- 465g/ 40g ch
- 83g hagyma
- 250g cukormentes konzerv vörös bab
- 97g fehérrépa
- 164g sárgarépa
- 200ml natúr yoghurt
- 128g kuszkusz
- 1ek Flora margarin
- 4db baromfi virsli
- 400g csiperkegomba
- pirospaprika, bors, só, chili
Elkészítés
- Tegyük oda az apróra vágott hagymát a vajjal és dinszteljük meg.
- Vágjuk apróra a répákat és a gombát.
- Tegyük rá a zöldségeket a hagymára, majd öntsük fel annyi vízzel, hogy még ne lepje el a zöldségeket, mivel a gomba is ereszt, majd még vizet.
- Ha félig kipuhultak a zöldségek tegyük hozzá a kuszkuszt, öntsük még fel vízzel és fűszerezzük
- Miután a kuszkusz megszívta magát, (ha túl sűrű, öntsünk még hozzá egy kis vizet) rakjuk hozzá a yoghurtot és a babot.
- Főzzük még 1-2 percig és kész is.
Megosztás a facebookon