A bejelentkezéshez és az oldal helyes működéséhez engedélyezd a JavaScript-et a böngésződben.
Belépés Facebookkal
→ Elfelejtettem a jelszavam
→ Regisztráció
[ Ablak bezárása ]
egészség-diéta
Főoldal
Kategóriák
desszertek tízóraik uzsonnák
ebéd
Hirdetések
Magamról
reggelik
Vacsora
történetem
új sikerélmény 2015 szeptember 1
Navigálás ...
Házi kenyér és zsömle
Tunci
2016. május 15., vasárnap 20:54
0 Hozzászólás
reggelik
Hozzávalók
100g graham liszt
50g teljes kiőrlésű búzaliszt
20g búzasikér
30g búzaliszt
15g élesztő
1dl langyos tejszín/ magtej
2,5tk só
1 csipet fruktóz
Elkészítés:
A meglangyosított tejbe morzsoljuk az élesztőt és a fruktózt, majd hagyjuk, hogy az élesztő felfusson.
A száraz hozzávalókat(lisztek,bikarbónát és a sikért) összekeverjük.
Ha felfutott az élesztő, öntsük hozzá a liszthez, majd dagasztógéppel 10 percig dagasszuk(ha kézzel akkor minimum 10 perc)
Hagyjuk a tésztát meleg helyen, amíg duplájára kel.
Előmelegített sütőben, 180 fokon süssük 20-25 percig.
115
megtekintés
Megosztás
Megosztás a facebookon
Ajánló
Mákos-kókuszos zabkása
2016. november 12. 08:15
0
komment
Májkrém
2015. augusztus 29. 14:07
0
komment
Túróstáska
2016. január 19. 21:02
0
komment
,,Melegszendvics''
2016. február 04. 20:35
0
komment
Túrós lepény
2016. június 27. 09:58
0
komment
Sajtos tojásos muffin
2015. október 26. 08:46
0
komment
Kommentek
Én
egészség-diéta
Feliratkozás
3
Fogyókúra:Táplálkozási tanácsadás, segítségek, receptek
Kategóriák
desszertek tízóraik uzsonnák
ebéd
Hirdetések
Magamról
reggelik
Vacsora
Archívum
2017 június
(1)
2017 május
(2)
2017 március
(1)
2017 február
(1)
2017 január
(1)
2016 december
(2)
2016 november
(6)
2016 október
(2)
2016 szeptember
(7)
2016 augusztus
(6)
2016 július
(8)
2016 június
(7)
2016 május
(12)
2016 április
(2)
2016 március
(1)
2016 február
(1)
2016 január
(4)
2015 december
(2)
2015 november
(8)
2015 október
(7)
2015 szeptember
(3)
2015 augusztus
(6)