Csokis magvas quinoa keksz

Hozzávalók

5db/ 1db 15g ch

  • 80g quinoa
  • 57g földimogyoró
  • 60g dió
  • 2ek 12% tejföl
  • 1ek Dia-wellness 1:4
  • Késhegynyi vanília őrlemény
  • 5*10g 75% étcsoki
  • 2ek víz

Elkészítés

  1. Daráljuk össze kávédarálóval a diót, mogyorót és a quinoa felét.
  2. Tegyük egy tálba és keverjük hozzá a quinoa másik felét.
  3. Keverjük el a tejfölt a dia-wellnessel, vaníliával és a vízzel.
  4. Adjuk hozzá a magos quinoás keverékhez.
  5. Hagyjuk állni, amíg megkeményedik kicsit.
  6. Osszuk el öt egyenlő részre, lapítsuk ki és helyezzük sütőpapírral bélelt tepsibe
  7. Süssük kb 15-20 percig(puha fog maradni!)
  8. Olvasszuk meg külön külön a 10g-os csokikockákat és, ha megsült a keksz kenjük meg őket! 
  9. Tegyük hűtőbe, hogy rádermedjen a csoki.

 

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én