Nem a megszokott vajas töltelékkel! *-* isteni lett
Hozzávalók
- 120g gullon ligera vagy többgabonás keksz ledarálva
- 80g kókuszreszelék
- 30g kakaópor
- 1ek kókuszolaj
- 1ek Dia-wellness 1:4
- 1ek xilit
- annyi tejszín és víz, hogy egy jól formázható masszát kapjunk
Töltelék:
- 200ml cocomas kókuszkrém (biobolt)
- 50g kókuszreszelék
- 1ek Dia-wellness 1:4
Elkészítés:
- Daráljuk le a kekszet
- A kókuszzsírt olvasszuk meg.
- A tészták hozzávalóit gyúrjuk össze és addig adagoljuk a vizet vagy a magtejet ,amíg egy jól formázható masszív tésztát kapunk.
- Majd tegyük egy órára hűtőbe fóliába csavarva.
- A krém hozzávalóit keverjük össze.
- A tésztát nyújtsuk ki és kenjük meg a krémmel.
- Csavarjuk fel és egy tálcán tegyük hűtőbe 2-3 órára.
- Ha utána még van kedvünk beleforgathatjuk kókuszreszelékbe.
Megosztás a facebookon