Sült édes túrógombóc

Hozzávalók

  • 250g félzsíros tehéntúró
  • 50g teljes kiőrlésű tönkölydara
  • 2db tojás
  • 150ml 12% tejföl
  • 1ek Dia-wellness 1:4
  • Csipet só
  • Citromlé

Elkészítés:

  1. A túrót elkeverjük a sóval, citromlével, darával és 1 db tojássárgával.
  2. Állni hagyjuk
  3. Habbá verjük az 1db tojásfehérjét, majd óvatosan keverjük hozzá a túróhoz.
  4. A tejfölt keverjük el 1db tojással és a dia wellnessel.
  5. Helyezzük jénaiba és süssük 180 fokon előmelegített sütőbe 30 percig.
  6. Tálaljuk az étkezéshez megfelelő mennyiségű gyümölccsel :)

Ajánló
Kommentek
  1. Én