Ez egy nem számolandó fincsiség, szénhidrát szempontjából :)
Hozzávalók
Piskóta:
- 1ek búzasikér
- 2ek zabkorpa
- 25g natúr kakaópor
- 25g holland kakaópor
- 4db tojás ketté választva
- 2ek dia-wellness 1:4
- Vanília por
Töltelék:
- 400ml cukormentes habtejszín
- 20g zselatin
- 1ek Dia-wellness
- Vanília por
- Fahéj
Elkészítés:
Piskóta:
- A tojásokat válasszuk ketté, a fehérjét verjük fel habbá, a sárgáját pedig keverjük el az összes többivel, majd óvatosan forgassuk össze.
- Előmelegített sütőben süssük készre, tűpróba!
Krém:
- A habtejszínt verjük fel a zselatinnal és a fűszerekkel krémesre.
- A piskótát vágjuk félbe, majd kenjük meg a krémmel és minimum 5 órát tartsuk hűtőben ,de a legjobb az 1 éjszaka.
Megosztás a facebookon