Tejszelet

Ez egy nem számolandó fincsiség, szénhidrát szempontjából :)

Hozzávalók

Piskóta:

  • 1ek búzasikér
  • 2ek zabkorpa
  • 25g natúr kakaópor
  • 25g holland kakaópor
  • 4db tojás ketté választva
  • 2ek dia-wellness 1:4
  • Vanília por

Töltelék:

  • 400ml cukormentes habtejszín
  • 20g zselatin
  • 1ek Dia-wellness
  • Vanília por
  • Fahéj

Elkészítés:

Piskóta:

  1. A tojásokat válasszuk ketté, a fehérjét verjük fel habbá, a sárgáját pedig keverjük el az összes többivel, majd óvatosan forgassuk össze.
  2. Előmelegített sütőben süssük készre, tűpróba!

Krém:

  1. A habtejszínt verjük fel a zselatinnal és a fűszerekkel krémesre.
  2. A piskótát vágjuk félbe, majd kenjük meg a krémmel és minimum 5 órát tartsuk hűtőben ,de a legjobb az 1 éjszaka.

Ajánló
Kommentek
  1. Én