
Sütés nélkül!
100/ 5g ch
Bele: eper és babapiskóta (házi, aminek a receptjét megtaláljátok a receptek között)
100/ 16g ch
Megosztás a facebookon
4 adag: 1 adag- 465g/ 40g ch
Megosztás a facebookon
Megosztás a facebookon
Hozzávalók
(8db, 1db 40g szénhidrát)
Megosztás a facebookon
Költözök a facebook csoportomból!
Nekem egy adag 125g lett, amibe 15g ch van! :)
3 adag
Megosztás a facebookon
Anyukám receptje szerint
100g/ 18g ch
Megosztás a facebookon
A recept, a "Mentes konyha" első számú újságából van. Csak egy kicsit alakítottam át :)
3 adag
Megosztás a facebookon
AKINEK FOGYNIA KELL AZ EZZEL VIGYÁZZON! :D Én is csak heti 1x tervezem enni, mivel ugye itt a tél és az avokádót kilóra adják :D
3 adag
Megosztás a facebookon
Amikor kész voltam teljesen, lemértem az egész sütit. Nekem 636g lett, tehát 636g/ 128g ch, 100g/ 20g ch-ra jött ki.
Megosztás a facebookon
30g ch
A zöldségek mennyiségét lehet variálni, ezért írtam csak zárójelbe, ami az én mennyiségemet tünteti fel :) de akkor annak más szénhidrát(ch) értéke lesz! (ez csak az inzulinrezisztenciásokra vonatkozik!)
100g/4g ch
Megosztás a facebookon
100g/18g ch
A fagyi port ki lehet váltani pudingporral, de szerintem a fagyi porral finomabb, krémesebb :D Ezt a port bioboltokba lehet kapni, aki nem tudná :) Tegyük hűtőbe minimum 4-5 órára, hogy jól összeérjenek az ízek!
100g/ 3g ch
Megosztás a facebookon
Megosztás a facebookon
Megosztás a facebookon
Megosztás a facebookon